Мин. заказ 500 грн 🇺🇦 Доставка 1 день
Наши контакты
Для покупателей
– Оформление заказа
– Консультация по товару
– Помощь и поддержка
Для партнеров
Готовы продать ваш товар, в короткие сроки, по схеме Dropshipping
Информация для клиентов

Трюковий самокат Maraton War Prime MRT-84734547

Продавец: roliki.ua

(0)Оставить отзыв
В избранное К сравнению
source_url:
https://roliki.ua/ru/self/tryukovye-samokaty/335060/
Бренд:
Maraton
Цвет:
Різнокольоровий
Артикул: MRT-84734547
3 799 грн.
Описание
Характеристики
Отзывы (0)

Описание

Трюковий самокат Maraton War Prime - ваш надійний напарник у світі трюків та екстремального катання. Від бренду Maraton, зареєстрованого в Україні, цей самокат поєднує в собі найсучасніші технології та міцні матеріали, готові витримати найвищі навантаження.

З рульовою системою HIC (Hidden Internal Compression) та Y-подібним кермом, цей самокат забезпечує вам високий рівень контролю та стійкості під час виконання трюків. Його висота складає 86 см, а висота керма - 61 см, що робить його ідеальним для екстремальних вправ.

З переднім і заднім PEG, ви зможете виконувати найрізноманітніші трюки, а колеса з алюмінію та діаметром 110 мм забезпечать вам відмінне ковзання по будь-якій поверхні. Підшипники ABEC 9 Chrome забезпечать швидке прискорення і максимальну швидкість.

Дека виготовлена з алюмінію і має покриття з наждачки, що забезпечить вам надійний зчіп з самокатом під час виконання трюків. Її розміри - 500 мм у довжину і 110 мм у ширину, і вона може витримати навантаження до 150 кг.

З хромолевою сталі кермової стійки та гумовими грипсами, ви будете мати впевненість в своєму контролі над самокатом в будь-якій ситуації. А з заднім ножним гальмом, ви зможете легко зупинитися навіть під час швидкої їзди.

Характеристики

source_url
https://roliki.ua/ru/self/tryukovye-samokaty/335060/
Бренд
Maraton
Цвет
Різнокольоровий

Трюковий самокат Maraton War Prime MRT-84734547 отзывы


Loading...
Категории: Самокаты
0Просмотренные
0Корзина
товар в корзине